2012. május 14., hétfő

App Remover & Installer by mgTerminator


App Remover & Installer
v1.08
2012.05.14.


Ez egy Recoveryből flashelhető AROMA-s eltávolító és telepítő. (A használatához nem kötelező a Touch Recovery!! Működik a simán is, csak lehetőleg a legfrissebb legyen fent!)

A lényege hogy grafikus felületen ki lehet választani hogy milyen rendszer alkalmazásokat távolítson el és milyen alkalmazásokat telepítsen a rendszer, illetve a data partícióra. (Rom újratelepítés után hasznos lehet.)

Miért lehet hasznos számunkra? 
Azért mert a számunkra fölösleges rendszer alkalmazások eltávolításával gyorsíthatjuk a telefont, stabilabbá tehetjük, több lehet a szabad ram/memória, illetve növelhetjük az aksi üzemidejét is, valamint a menü jobban átlátható a kevesebb ikon miatt.

Egyelőre 4 készülék támogatja a kijelző érintését*:
- Asus Transformer
- Google Nexus S
- Samsung Galaxy Ace
- Samsung Galaxy Gio

A többi készüléken csak a hangerő gombokkal lehet léptetni és a bekapcsoló (vagy home) gombbal kell kiválasztani(mint a Recoveryben).

Romok, amiket 100%-ig** meg tud tisztítani: 
- CyanogenMod 7
- CyanogenMod 9
- Nexus S stock Gingerbread
Nexus S stock Ice Cream Sandwich

A Changelog a "program" menüjében található! Ha bárkinek kérése, kérdése, esetleg javaslata van írjon mindenképpen!

* Csak ehhez a 4 készülékhez vannak kijelző kalibrációs adataim! A többi készüléknél(ami nincs a menüben) az opciók gomb lenyomása után a "Calibrating Tools" menüpont alatt lehet kalibrálni. Ha sikerült pontosan kalibrálni a készülékedet, akkor küld el nekem a kalibrációs értékeket és beleteszem a következő verzióba!
** A többi romot is meg tudja tisztítani csak nem biztos hogy mindent el tud távolítani ami a listában van! Kérésre meg tudok nézni más ROM-okat is!

A letöltési linkek:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése